Title of a News Article

Halkın gönlünde taht kuruyor...

özel haber

Halkın gönlünde taht kuruyor...
banner206

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin Kanaat önderlerinden Mehmet Sait Atilla'nın halkla kurmuş olduğu yakın ilişki Ceylanpınar ilçesinde her kesimin takdirini topluyor.
Şanlıurfa'nın Suriye sınırında yer alan ve en uzak yerleşim birimi olan Ceylanpınar ilçesinde  soz zamanlarda güzel gelişmeler yaşanıyor. 30 Mart 2014 günü yapılan yerel seçimlerin ardından AK Parti adına girdiği seçimi kazanan Menderes Atilla'nın ilçede yaptığı hizmetler ilçe halkını memnun ederken, ilçenin Kanaat önderleri ve toplumun saygı duydugu isimlerin ise ortak hareket etmesi ayrı bir güzellik olarak gösteriliyor. AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ile uyum içerisinde çalışan Belediye Başkanı Menderes  atilla ve diğer kurumlar kadar,ilçede Halkla sürekli birlikte olan bir başka isimde Mehmet Sait Atilla olduğu görülüyor. İlçenin eski Belediye Başkanı  olan Mehmet Sait Atilla'nın  Belediye Başkanlığını bırakmasının üzerinde uzun yıllar geçmesine rağmen sürekli ilçede olması ve ilçe halkı ile yakından ilgilenmesi ilçede özellikle esnaf ve vatandaşların takdirini topluyor. 
İlçede halkla sürekli iç içe olduğunu ifade eden Mehmet Sait Atilla ' Benim tabiatımda ve aile geleneğimizde olduğu için soframız ve kapımız her gün açık. Halkımız bize bu görevi verdi. dolayısı ile halkımızla birlikte olmaya, onların dertleri ile dertleşmek zorundayız. Dün olduğu gibi Bugün de Ceylanpınar ilçesinde  kapımız herkese açık, insan ayırımı yapmadan halkımızla birlikte olmak bize onur ve heyecan veriyor. bu bizim insanı görevimiz,' diye kendisini tanımlarken, İlçenin bazı STK ve Kanaat önderleri ise Mehmet Sait Atilla'dan mennuniyetlerini dile getirdiler.
Öte yandan Atilla,dün 3 Aralık Dünya Engelliler haftası münasebetiyle ceylanpınar ilçesinde bulunan Engelli çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195