Title of a News Article

Halkın sorunlarını dinleyen Başkan...

Haliliye Belediyesi her ayın ilk Cuma gününde düzenlediği halk günü toplantılarında Vatandaşların sorunlarını ve çözüm önerilerini alıyor.

 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, belediye binasında birim müdürlerinin katılımıyla düzenlediği halk toplantısında Vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledi. 

Şanlıurfa'nın merkezi ilç Haliliye Belediyesinde her ay düzenli olarak yapılan halk günü toplantıları devam ediyor. Geçtiğimiz ay  gerçekleştirilmiş olan toplantıda  Haliliyelilerin talepleri alınarak ilgili müdürlüklere yönlendirilirken,  Bu ay ki toplantıda  talep ve eleştiriler alınırken, Vatandaşlarla bire bir görüşen Başkan  Favzi Demirkol’un talimatları ile ilgili müdürlüklere yönlendirilerek, çözüm arandı. ‘Halk Günü’nde iletilen taleplerden Haliliye Belediyesi hizmet alanına girmeyen konular ise ilgili kurumlara resmi yolla iletilerek çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Şanlıurfa’da ilk defa bu düzende gerçekleştirilen ‘Halk günü’ önümüzdeki aylarda da sürdürülecek. Uygulamadan memnun olan Haliliyeliler toplantı sonrası Halk günü ile ilgili görüşlerini ifade ettiler. “Haliliye Belediyesi’e halk günü için geldik. derdimizi Başkana anlatabildik.  daha önce hiçbir yöneticiye derdimizi böyle anlatamamıştık.”

Görüşleri arasında daha önce her hangi bir yetkiliye bu şekilde ulaşamadıklarını dile getiren katılımcılar Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür ederek salondan ayrıldı.

Bu ay Haliliye Belediye Başkanına iletilen talepler arasında üst geçitler, köy yolları, seyyar satıcılar, toplu taşıma gibi konular yer aldı.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol gerçekleştilen  Halk günü’ dolayısıyla yaptığı toplantının ardından kısa bir değerlendirmede bulundu.“Haliliye Belediyesi olarak, her ayın ilk Cuma günü, Cuma namazı sonrasında başlayarak ucu açık olarak kaç saat devam ederse etsin, vatandaşlarımızın katılımına göre bir halk günü düzenliyoruz. Bu halk gününde vatandaşlarımız, daha önceden veya şuanda uluşmak istedikleri noktada, iletmek istediklerini iletiyorlar. Bu arada, vatandaşlarımıza seçim öncesinde vaat ettiğimiz; dürüst, adil, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışını uyguluyoruz. Halk gününde; vatandaşlarımızın belediyemizin yapmasını istediği hizmetleri, önerilerini, tekliflerini dikkate alıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195