Title of a News Article

Hasta Babanın isteği oldu...

.

Hasta Babanın isteği oldu...
banner206
 Ceylanpınar Belediyesi diyaliz hastası olan vatandaşı geri çevirmeyerek isteği üzerine çalışmalar başlattı.

 

Geçtiğimiz günlerde Ceylanpınar Belediyesine gelerek diyaliz hastası olan  babasının isteğini Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya ileten İsmail Demir için Mahallede çalışmalar başlatıldı. Damlacık Mahallesinde asfalt yola 3 km uzaklıkta olan diyaliz hastası için stabilize yol çalışmalarına başlanıldı. Yaklaşık 3 km olan bozuk ham yolda Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatı ile stabilize yol çalışmaları sürüyor.

 

Konuyla ilgili çalışmaları yerinde takip ederek açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, ‘’Bugün Damlacık Mahallemizde Stabilize yol çalışmalarını yapmaya başladık. Burada özellikle diyaliz hastası olan bir vatandaşımız için çalışma başlattık. Hasta olan vatandaşımız kış aylarında hastaneye gidip gelmekte bulunduğu bölgede yolun bozuk olmasından dolayı büyük sıkıntı çekiyordu. Vatandaşımızın belediyemize müracaat ile Belediye Başkanımızın talimatıyla bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ceylanpınar Belediyesinin beraber ortaklaşa düzenlediği yol programıyla Damlacık Mahallemizde çalışmalar başlattık. Hasta olan vatandaşımız kendisinin de bir talebi oldu. Bu doğrultuda talebinin de yerine getirilmesi ve mağduriyetinin giderilmesi konusunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ceylanpınar Belediyemizin iş makineleriyle Damlacık Mahallemizin Stabilize yollarını yapıyoruz’’ifadelerinde bulundu.

 

Diyaliz hastasının oğlu olan İsmail Demir ise ‘’Hasta olan benim babam, yapılan hizmetlerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ve Ceylanpınar Belediyesine çok çok teşekkür ediyoruz. Babam yağmurlu havalarda diyaliz hastası olduğundan dolayı gidip gelişlerinde epey meşakkatli oluyordu. Yapılan yol çalışmalarından dolayı Şanlıurfa ve Ceylanpınar Belediyesine teşekkür ediyoruz ayrıca memnuniyetimizi dile getiriyoruz’’ ifadelerinde bulundu.

 

Damlacık Mahalle sakinlerinden Yusuf Tuncar ise‘’Bizim talebimiz üzerine başlatılan çalışmalarla ilgili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Ceylanpınar ilçe Belediye Başkanımız Menderes Atilla’ya çok teşekkür ediyorum. Kendilerine ilettiğimiz sorunumuz ile ilgili başvuruda bulunmuştuk sağ olsunlar kendileri de bu konu üzerinde durarak çalışmalar başlattılar şahsım ve Mahalle halkı olarak ben kendileri adına Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür ederim’’dedi.

 

Damlacık Mahallesinde yaklaşık 3 km olan yolda diyaliz hastası için çalışmalar sürerken Belediye ekipleri en kısa zaman içerisinde stabilize yolunu tamamlamayı amaçlıyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2015, 22:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195