Title of a News Article

HEDEF 50 KİLO!

HEDEF 50 KİLO!
banner206

Şanlıurfa'da, yıllardır berberlik yapan vücudu bioenerji yüklü Vahit Balan, mıknatıslı vücuduyla bugünlerde daha ağır metaller taşımaya başladı.

Göğüs kafesi bölgesinde yıllar önce metal yapıştığını keşfeden berber ustası Vahit Balan, artık daha ağır metal cisimler taşımaya başladı. Daha önceleri berber dükkanında kullandığı makas jilet bıçak gibi metal cisimleri göğüs kafesi üzerinde dik bir şekilde tutturmaya başarabilen Balan, şimdilerde ise çekiç, satır kerpeten, tırpan gibi metalleri durdurmaya başladı görüldü. Sabah gazetesi Şanlıurfa Temcilsici Mehmet Yıldırım'ın kaydettiği fotoğrafta görüldüğü gibi Vahit Balan usta vücudunda durdurduğu daha ağır cisimlerle görenleri hayrete düşürdü.  

HEDEF 50 KİLO

Yeni bir rekora imza atmak isteyen Balan 50 kilo ağırlığındaki herhangi bir metali vücudunda taşımak istiyor. Gazeteci Yıldırım'a konuşan Berber ustası Balan "Vücudumda doğuştan beri mıknatıs etkisi var. Doktorlar biyoenerji olduğunu söyledi. Yeni hedefim, vücuduma 50 kilogram metal eşya yapıştırmak" dedi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2020, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195