Title of a News Article

Hilvan'da Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Hilvan'da, sürücünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yaptığı hafif ticari araç kontrolden çıkıp taklalar attı.

 

Hilvan'da, sürücünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yaptığı hafif ticari araç kontrolden çıkıp taklalar attıktan sonra tarlaya devrildi. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. 


Kaza, akşam saatlerinde Hilvan - Diyarbakır Karayolunun 5. kilometresinde Külaplı Köyü mevkiinde meydana geldi.

İddiaya göre Mahmut Günaslan, 63 K 7505 plakalı hafif ticari araçla Diyarbakır istikametine giderken Külaplı Köyü yakınlarında önüne çıkan köpeğe çarpamamak için ani manevra yaptı. Kontrolden çıkan araç, taklalar attıktan sonra tarlaya devrildi. Hurda yığınına dönen aracın sürücüsü Mahmut Günaslan ile yanında bulunan Suat Barlas, Hakan Haksever, Önder Sert ve Fatih Kazdağlı yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Fatih Kazdağlı, Hilvan Devlet Hastanesi acil servisinde yapılan tüm müdahalelere kurtarılamadı. Hastanelerde tedavileri süren diğer yaralıların sağlık Önder Sert ile sürücü Mahmut Günaslan'ın hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 


Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 00:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195