Title of a News Article

Kayıp kadın İstanbul'da bulundu

22 Aralık 2014 günü çocuğunu okula bıraktıktan sonra ortadan kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Şanlıurfalı Hacer S., önceki gün İstanbul’da bulundu.

Kayıp kadın İstanbul'da bulundu
banner206

İbrahim Halil Şeker /
Psikiyatrik rahatsızlığı olduğu bildirilen Hacer S.’nin, çocuğunu okula bıraktıktan sonra halasının evine misafirliğe gitme düşüncesine kapıldığı, bu amaçla Şanlıurfa Otogarına giderek otobüs yoluyla İstanbul’a gittiği öğrenildi.

İstanbul’da halasının evini bulamayan Hacer S., bir süre kayıp halde dolaştıktan sonra polisler tarafından farkedilerek, soğuk hava nedeniyle kimsesizlerin barındırıldığı bir merkeze götürüldü. Akli dengesi daha da bozulan kadın burada ailesnin kendisini bulmasının bekledi.

Kanal 7 haberlerinde yaklaşık 350 kimsesizin barındığı ortamı seyreden kayıp kadının yakınları, ekranlarda Hacer S.’yi gördükten sonra durumu polise bildirdiler.

İstanbul’daki yakınlarına bilgi verilen Hacer S.’nin barınma merkezinden alınarak ailesine kavuştuğu öğrenildi.

Onbeş günden bu yana kayıp olan Hacer S.’nin bulunması için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı araştırma başlatmış, ailesi, yakınları, hatta siyasiler bile devreye girmişti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195