Title of a News Article

Örnek Kadın...

.

Örnek Kadın...
banner206
 Adıyaman Gölbaşı ilçesinde işkadını Aysel Uçar, Ramazan boyunca iftar ve sahur vakitleri arasında yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret ederek gıda ve giysi yardımında bulunuyor.
Gölbaşı ilçesinde Ramazan ayının başlamasıyla yardıma muhtaç ailelerin yüzü gülüyor. Birçok sivil toplum kuruluşu ve derneklerin yardım dağıtımları sürerken, Gölbaşı ilçesinde hayırseverlerde yardıma muhtaç aileleri sevindiriyor. İşkadını Aysel Uçar Ramazan ayının ilk gününden itibaren günde 4 muhtaç aileye ev ziyaretinde bulunarak hem gıda yardımı hem diğer ihtiyaçları için yerinde tespit yaparak aileleri sevindiriyor.
Kendi imkanları ile fakir ve yardıma muhtaç aileleri Ramazan ayı öncesi belirleyen İş kadını Aysel Uçar belirlenen ailelere gıda paketlerinin dağıtımını yapıyor. Gölbaşı ilçesinin çeşitli mahallerinde bulunan özellikle dul, yetim ve engelli ailelere gıda yardımı yapan Uçar evlere yaptığı ziyarette ailelere gıda yardımında bulunup çocukların ve annenin ihtiyaçlarını belirleyen Uçar ayrıca hasta olan aile bireylerinin de tedavi masraflarını üstlenerek ailelerin yüzünü güldürüyor.
Aysel Uçar, insanlığın gereğini yerine getirdiklerini belirterek, “Gönül isterdi ki çok daha fazlasını yapalım. Yardıma muhtaç ailelere sosyal sorumluluk gereği yardımda bulunuyoruz. Bu mutluluğunu kelimelerle anlatamam. Allah’ın rızasını kazanmak için dağıtıyorum. Kimse malını mülkünü öbür tarafa götüremeyecek. Bu yardımlar sayesinde işlerimin de bereketlendiğini gördüm. İhtiyaç sahiplerinin, yetimlerin yüzlerindeki o mutluluğu görmek insana huzur veriyor” dedi.
öte yandan Şanlıurfa'da iş adamlarının Aysel Uçar kadar yürekli olmadığını ifade eden Vatandaşlar, Urfa'nın zenginleri 5 yıldızlı otellerde boy göstermeyi seviyorlar yorumunda bulundular.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142