Title of a News Article

Para kazanmak için herşeyi yapıyor!

Para kazanmak için herşeyi yapıyor!
banner206

Şanlıurfa'da, gençlerin deyim yerindeyse zehirlendiği sosyal ağ platformu olan tiktok'ta sergilediği insan dışı hareketleriyle fenomen olan Döngelbaba lakaplı Abdulmecit, bir kaç yıl öncesine kadar işsizim diye kendini zincire bağlıyordu şimdilerde ise sosyal medyadan para kazanıyor. 

21. yüz yılda teknoloji devri adeta aldı başını gitti. Herşeyin bir telefon sığdığı yüzyılda sosyal medyada para kazanmak artık çok kolay oldu. Özellikle gençleri uçuruma sürükleyen sosyal ağ platformu olan tiktok uygulamasında insanlar adeta zehirleniyor. Çekilen, yerli yersiz videolarla kendilerini komik duruma düşüren sayısız kızlı erkekli kullanıcılar şekilden şekile girerek para kazanıyor. Bunlardan birisi de Urfalı Döngelbaba lakaplı Abdulmecit Ç.

Evli 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Abdulmecit Ç., henüz sosyal medya ile tanışmadığı (2017) gibi yıllarda işsiz kaldığı için kendisini zincirle ağaça bağlayıp eylem yapıyordu. İş bulamadığı için geçim kaynağını sağlayamayan Ç., bugünlerde keyfi fazlasıyla yerinde. Tiktok uygulaması kullanıcıları arasına giren ve bir yıldan fazladır etkin bir şekilde birbirinden farklı videolar çekerek adeta nam salan Abdulmecit Ç., takipçi kitlelelerinden gelen hediyeler karşılığında oturduğu yerden para kazanıyor.

Tam bir para borsasına dönen tiktok uygulamasında para kazanmak isteyen kullanıcılar, tabiri caizse para kazanmak için şekilden şekile giriyor, kendilerine yakışmayan hareketler sergiliyorlar.

Bunlardan birisi olan Urfalı Döngelbaba lakaplı Abdulmecit Ç., evli ve 3 çocuk babası olmasına rağmen utanmadan sıkılmadan çektiği çirkin videolarla topluma karşı kötü örnek oluyor.

Kendini adeta yerden yere vurarak dikkat çekmeye çalışan Abdulmecit Ç'nin görüntülerini topluma daha fazla zararı olmaması adına yayına koymama kararı aldık.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142