Title of a News Article

Şehit kardeşin mutlu günü...

Şehit kardeşin mutlu günü...
banner206
 Yavuz, Şehit Askerin Kardeşinin Düğününe Katıldı
Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit Askerin Kardeşinin Düğününe Katıldı.

Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit Askerin kardeşinin düğününe katıldı.

Yavuz, 2001 yılında Hatay Dörtyol’da şehit düşen Suruçlu P.Er Abdurahman Dursun’nun kardeşi Ayhan Dursun'nun Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki düğün törenine katılarak genç çiftin mutluluğunu paylaştı.

Şehidin kardeşi Ayhan Dursun’nun düğün davetine iştirak ederek ailelere mutluluk dileyen Başkan Yavuz, yaptığı açıklamada, "Vatan, istiklal ve istikbal için gözünü kırpmadan, kahramanca şehadete koşan yiğitlerin kıymetli aileleri aziz Türk milletinin emanetidir." ifadesini kullandı.

Yavuz, şunları kaydetti:
"Şehitlerimizin eli öpülesi anneleri bizim annelerimizdir, yüzünü asla yere eğmeyen, 'Vatan sağ olsun' diyen babaları bizim babalarımızdır, evlatları bizim canımızdan bir parçadır. Abdurahman Dursun kardeşimiz ve onun gibi nice yiğitlerimiz canlarını vatanımıza feda ederken millet olarak bizlere düşen en önemli vazife ailelerini yalnız bırakmamak, en zor günlerinde ve en güzel günlerinde onlarla birlikte olmaktır.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2018, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195