Title of a News Article

Sıcak Hava, Urfalıları kötü etkilemeye başladı!...

Sıcak Hava, Urfalıları kötü etkilemeye başladı!...
banner206

HABER: UĞUR BUDAK

Şanlıurfa’da, sıcak havaların son günlerde artmasıyla birlikte vatandaşların açık havada dam palas uygulamaları geçen yıllara hitaben bu yılda yine aynı şekilde devam etmeye başladı. Öte yandan sabah saatlerinde klinik odasında hastalarını muayene eden doktora, başka bir hasta yakını tarafından çirkin bir saldırı gerçekleşti.

Genellikle hastane bahçelerinde yaşanan bu görüntüler Şanlıurfa’nın kent merkezindeki hastanelerde yoğunluğa neden oluyor. Merkezin en büyük hastanesi olan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki dam palas manzaraları geçen yılları aratmadı.

Hastane bahçesinde hasta yakınları tarafından evden getirilen halılar, minderler ve yastıklar, gölge alanlara serilerek gelen ziyaretçilere hazırlanıyor. Hastane misafirhanesinin yetersiz olduğunu dile getiren hasta yakınları, bu nedenle dam palası tercih ettiklerini vurguladılar.

Hastanenin vermiş olduğu hizmetlerden memnun olduklarını ancak misafirhanenin yetersiz olduğunu söyleyen hasta yakınları, kurmuş oldukları dam palasla hem kendilerine ziyarete gelen misafirlerini burada ağırlıyorlar hem de gece konaklamalarını da burada yapıyorlar.

Sırasını bekleyemedi doktora saldırdı!

Öte yandan, dam palas ile ilgili haber yapılan hastanede aynı gün içerisinde farklı bir olay daha yaşandığı öğrenildi.

Onkoloji Uzmanı doktoru Muharrem Koçar, sabah saatlerinde kliniğinde muayene ettiği hasta yakınlarından ismi belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından darp edildiği iddia edildi

Hastane yöneticileri tarafından alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde hastasıyla birlikte Uzman Dr. Muharrem Koçar’ın klinik odasının önünde sırasını bekleyemeyen hasta yakınları, çirkin bir saldırı gerçekleştirdi. İsimleri öğrenilemeyen kişi ve kişiler tarafından darp edilen Dr. Muharrem Koçar, öğleden sonraki mesaisine devam etmedi. Yasal hakkını kullanarak bir günlük izne ayrılan Dr. Koçar, yarın görevine devam edeceği belirtildi.

Yaşanan bu üzücü olayın ardından klinik önünde bekleyen diğer hastalar ise muayene edilemedi. 








Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195