Title of a News Article

Toplumu Sarsan Bir Yazı Daha!

Toplumsal sorunlar hakkında sarsıcı tespitlerde bulunan yazılar kaleme alan urfastar.com yazarı İbrahim Halil Şeker, gençlerin vahim durumunu yazdı.

Toplumu Sarsan Bir Yazı Daha!
banner206

Dikkat çeken farklı bakış açısı ve konulara getirdiği yorumlarla dikkat çeken urfastar.com yazarı İbrahim Halil Şeker, son yazısında gençliğin vahim durumunu kaleme aldı.

Bugün 30 yaşında olan 1990 sonrası doğumlu gençlerin büyük bölümünün dünya gerçeklerinden, Türkiye’nin geçmişinden, tarih ve medeniyetten habersiz yetiştiğine dikkat çeken Şeker, “Ayasofya’dan Habersiz Gençler” başlıklı son yazısında gençlerin büyük bir cehaletin pençesine düştüklerini, bunun en önemli sebebinin ise 28 Şubat Postmodern Darbesi olduğunu ifade etti.

Gençlerin tarihten bir sayfa bile okumadığını, meslek sahibi olmadıklarını, kısa yoldan zengin olma peşine düştüklerini ve umutlarını kaybedenlerin omuzları düşmüş, perişan halde dolaştığını dile getiren Şeker, “Bu gençler Şanlıurfa’nın gençleri, Türkiye’nin gençleri! Ülkemizi 2023 vizyonuna, 2073’e taşıyacak gençler bunlar!” diyerek toplumsal bir soruna dikkat çekti.

Yazısında, medeniyeti temsil anlamında Ayasofya hakkında da bilgiler veren Şeker’in o yazısını okumak için tıklayın.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195