Title of a News Article

Toru mezarı başında anıldı

Toru mezarı başında anıldı
banner206

2 yıl önce koronavirüse yakalanarak hayatını kaybeden Urfa'nın sevilen simalarından İbrahim Toru bugün sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve yüzbinlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüsü, Şanlıurfa’da da birçok kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu.

2020 yılının Eylül ayında virüse yakalanan Kanal Urfa yönetim kurulu Başkanı İbrahim Toru, verdiği mücadeleyi 25 eylül günü kaybetti. Ölümünün üzerinden bugün tam 2 yıl geçti. Ailesi ve sevenleri bugün Harran Kapı aile mezarlığına gelerek Toru için dualar okudu.

Mezarlıkta ki anma programına Toru ailesinin yanı sıra; Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Berkan Aydilek, Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halklar İlişkiler Müdürü Ahmet Hamdi Çiçek, Gazeteci Ali Uzun, Ahmet Köse, Mehmet Emin Tapan, Kanal Urfa ekibi ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Merhum Toru için bugün ikindi namazına müteakiben Balıklıgöl platosu içerisinde bulunan Dergah camiinde mevlit okutuldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2022, 16:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195