Title of a News Article

Ünlü işadamına hapis! Beraber çalıştığı sevgilisi...

.

Ünlü işadamına hapis! Beraber çalıştığı sevgilisi...
banner206

 İşadamı Ömer Erdal Akkartal, mahkeme tarafından hakkında uzaklaştırma kararı verilmesine rağmen sevgilisini tehdit etmeye devam ettiği belirlendi. Mahkeme de bu kez 6 gün tazyik hapsine karar verdi

 Akkartal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Erdal Akkartal, şirketinde çalışan 28 yaşındaki Dilek A. ile ilişki yaşadı. Yaklaşık 3 yıl süren ve evlilik vaadiyle sürdürüldüğü ileri sürülen ilişkide Dilek A. ayrılma kararı verdi. Bunun üzerine ünlü işadamı, eski sevgilisine tehdit ve hakaretlerde bulunmaya başladı.

 Dilek A., ayrıldığı Akkartal hakkında savcılığa çeşitli şikayetlerde bulundu. Bu şikayetlerden işadamı hakkında 4 ayrı iddianame düzenlendi.

 

Karara uymadı

Bu davalar asliye ceza mahkemelerinde görülmeye devam ederken Aile mahkemesi de Dilek A. için koruma kararı aldı. Akkartal karara internet ortamında hakaret içerikli mesajlar göndermek ve tehdit etmek suretiyle uymadı.

 

Yakalama kararı çıktı...

Ünlü iş adamı, uzaklaştırma kararına riayet etmediği gerekçesiyle önce 3 gün, başka bir tehdit eylemi sebebiyle de ise bir üç gün daha olmak üzere toplam 6 gün zorlama hapis cezasına çarptırıldı. İki karar da kesinleşti. Bu gelişme üzerine İstanbul İnfaz Savcılığı, Akkartal hakkında yakalama emri çıkardı. (gazetevatan)

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2016, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195