Title of a News Article

Urfa'da 30 km'lik çile!..

Urfa'da 30 km'lik çile!..
banner206
Şanlıurfa'nın en büyük hastanesi ola Harran Üniversitesi Fakültesi'ne gitmek isteyen hastalar büyük bir çileli yoldan geçmek zorunda kalıyorlar.

Harran Üniversite Osmanbey Kampüsü içerisinde bulunan Tıp Fakültesi günde yüzlerce hastanın ziyaretine uğruyor. Özel araçlarıyla gidebilenin farkına varmadığı fakat otobüslere binen hasta ve hasta yakınlarının çilesini kimse göremiyor. Şanlıurfa büyükşehir Belediye Belsan otobüslerinin yetersiz kaldığı 30 km.'lik mesafe kat etmek isteyen yolcular zorlu bir virajdan geçmek zorunda. 

Aynı kampüs içerisinde yer alan Harran Üniversitesi'nde okuyan binlerce öğrencinin de çile çektiği otobüslerde insanlar adeta balık islifi bir yolculuk yapıyor. WhatsApp sosyal medya aracılığı ile bizlere ulaşan vatandaşlar, çektikleri çileyi bizlerle paylaştı. Verdikleri ifadelerde, otobüsler hınca hınç dolu, oturmaya değil adım atılmaya yer kalmadığını dile getirdiler. Özellikle de cinsel temaslarında yaşandığı söylenilen otobüslerin içerisinde zorlu bir yolculuk yaşanıyor.

Şanlıurfa büyükşehir Belediyesine çağrıda bulunan hastalar ve öğrenciler, derhal bu konuya el atılmasını istediler. 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195