Title of a News Article

Urfa'da, muhafaza memurlarına seminer verildi

Urfa'da, muhafaza memurlarına seminer verildi
banner206

Şanlıurfa'da, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Orman Muhafaza Memurlarına yönelik Hizmet İçi Eğitim Semineri veriliyor.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü'nde verilmeye başlanılan seminer saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Taşra teşkilatında kolluk görevlisi olarak görev yapan orman muhafaza memurlarına yönelik yapılan eğitime, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı, Bölge Müdür Yardımcıları Ruşen Uyanıkoğlu, Mehmet Taşan, Koruma Şube Müdürü ve Orman Muhafaza Memurları katıldı.

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayıcı, ormancılık hizmetlerinin yürütülmesinde kurum içerisinde uyum ve ahengin nasıl sağlanması gerektiği ile ilgili kamuoyuna karşı olan sorumluluklar ve davranış biçimlerinde uyulması gereken kurallara değinen bir konuşma gerçekleştirdi. Seminerin ana başlığını oluşturan ormandan elde edilen ürünlerin, standartlara uygun bir şekilde üretilmesi, nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlatan Bayıcı, konuşmasının sonunda bugüne kadar yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürleri iletti. 

Seminer; 1. Grup 14-15 Şubat arası 2 günlük eğitim; orman zararlıları ile mücadele, genel esaslar, orman koruma ekipleri çalışma şekli ve esasları, nakliye işleri, orman suçlarında uygulamada karşılaşılan hukuki konular, Yangın, ORBİS, İzin İrtifak , Ağaçlandırma ve toprak muhafaza çalışmaları, Silvikültür konularına yönelik iş ve işlemler ve  konularında hazırlanan sunumlar ile devam edeceği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195