Title of a News Article

Urfa'da o muhtar mahallesine çok şey kazandırdı

Urfa'da o muhtar mahallesine çok şey kazandırdı
banner206

Şanlıurfa'da, 2019 yılında yerel seçimlerde girdiği muhtarlık yarışında muhtar olan Ahmet Altun, tiktokçu gençlerin mesken tuttuğu bahçelievlerdeki bina aralarını temizlenin yolunu buldu. 

Haliliye ilçesine bağlı Şair Şevket Mahallesi (Bahçelievler semti) muhtarı Ahmet Altun, mahallesinin huzurunu sağlamak adına bir asayiş polisi gibi gece gündüz demeden çalışıyor. 

Asayiş Berkemal lakaplı Mahalle muhtarı Ahmet Altun, gençlerin mesken haline getirdiği ve mahalle sakinlerine rahatsızlık oluşturan bina aralarının kapatmanın yolunu buldu. Mahalle sakinlerinin de desteğini alarak birçok bölgeyi demir korkuluklarla kapatılmasını sağlayan Muhtar Altun birde kapatılan alanlara bank koyunca deyim yerindeyse dört dörtlük bir iş çıkarmış oldu. 

Bina aralarına doluşan sosyal medya gençleri artık mahalle sakinlerine rahatsızlık veremiyor. Demir korkuluklarla kapatılan bina aralarına yerleştirilen banklara bina sakinleri oturuyor ve daha huzurlu bir ortam sağlanmış oluyor.

Muhtar Ahmet Altun sadece bununla da kalmayıp, mahallede çirkin işlerle uğraşan şahıslara yönelik dedektiflikte yapıyor. Gördüğü her türlü illegal olayı emniyet güçlerine bildiren Altun, şimdiden önümüzdeki seçimlerin galibiyetini garantilemişe benziyor.

Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun, yaptığı kısa açıklamasında şunları ifade etti;

Şair Şevket mahallesi muhtarı olarak bina aralarında Madde bağımlıları ve TikTokçuların yoğunlukla Kullanıldığı bina Araları Mahalle Sakinlerimizin Ve Esnaflarımızın Can güvenliği Açısından tehlike oluşturuyordu.. Demir korkuluklarla kapatıp önlemini aldık, Oturma Banklarıyla birlikte yeşil alan olarak değerlendireceğiz. Mahalle halkıma hizmet etmekten dolayı mutluyum." 

Altun, açık kalan bölgelerinde kapatılması için girişimlerini sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2021, 00:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
kemal
kemal - 3 yıl Önce

bahçelievler gibi şehrin merkezinde hiçde estetik olmayan bu çalışma şaçma olmuş daha farklı yöntemlerle orayı temize çıkarabilirdiniz.

SIRADAKİ HABER

banner195