Title of a News Article

Urfa'da sıkı denetim..

Urfa'da sıkı denetim..
banner206

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü halk sağlığını korumaya yönelik sürdürdüğü denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş 21 kalemde bin 172 ürünü imha etti. 

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Güven ve Huzurun Kalbi Haliliye” anlayışı doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Zabıta Müdürlüğü, denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 

Periyodik olarak devam ettirdiği denetimlerini market ve bakkallarda yürüten zabıta ekipleri, işyeri açma ruhsatı, hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihlerinin kontrollerini sağlıyor. Bu kapsamda Devteyşti Mahallesinde yapılan kontroller esnasında son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünlerine rastlandı. Ekipler tarafından yapılan kapsamlı denetim ile 21 kalemde bin 172 gıda ürünü ele geçirildi. İmha edilmek üzere bin 172 ürüne el koyan ekipler, son kullanma tarihi geçmiş ürünleri raflarda bulunduran işyerlerine yönelik ise tutanak hazırladı. 

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları “444 22 63” numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine bildirmeleri istendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142