Title of a News Article

Urfa'da vatandaşlar bu durumdan şikayetçi

Urfa'da vatandaşlar bu durumdan şikayetçi
banner206

Şanlıurfa'da, artan sıcaklar şimdiden bunaltmaya başladı. Türkiye'nin en sıcak illeri başında gelen Şanlıurfa'da, sıcaklar bir hayli etkisini göstermeye başladı. Bu durumdan en çok etkilenenler ise otobüs duraklarında bekleyen vatandaşlar...

Yaz aylarında yaşanan aşırı sıcaklar Şanlıurfa'da, birçok insanı olumsuz yönde etkiliyor. Özellikle de hususi aracı olmayan ve otobüslerle şehir içi yolculuk yapan vatandaşlar bu durumdan bir hayli etkileniyor. Sosyal medya üzerinden www.urfastar.com editörlerine ulaşan çok sayıda vatandaş şikayetlerini dile getirdiler. Vatandaşlar, otobüs duraklarında gidecekleri bölgenin şehir içi servislerini beklemeleri en az 10 dakika. Covid19 salgının da yaşanmasıyla birlikte kısıtlanan servis sayıları, bekleme süresini daha da arttırdı. Çekilen bir fotoğrafta şehir içi otobüsü bekleyen genç bir öğrenci, durağın içerisinde değil, arkasında olduğu görülüyor. Karşı cepheden kavurucu güneşin sıcağına dayanamayan karede genç ve ve diğer birçok vatandaş kaçacak gölgelik alan arıyor.

PEKİ VATANDAŞLAR NE İSTİYOR

Şikayetlerini ve taleplerini bizler aracılığıyla belediye yetkililerine ulaştırmak isteyen vatandaşlar, merkez ilçeler genelinde var olan otobüs duraklarına gölgelik alan yapılmasını istiyorlar. Bunun benzer ağaçlandırma çalışmalarının da yapılmasını isteyen vatandaşlar, otobüs beklerken ağaç gölgelerinde daha çok durmayı tercih ediyorlar.

Türkiye'nin bazı illerinde Antalya gibi turizm şehrinde birçok duraklarda klima sisteminin bile olduğu çıkan haberlerde mevcut. Şanlıurfa'da da, vatandaşlar klima istemeseler de durabilecek gölgelik alan talebinde bulunuyorlar.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2020, 14:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 4 yıl Önce

Buyukkoy dedikmi kızıyorlar..ortada hersey memleket ne halde..

SIRADAKİ HABER

banner195