Title of a News Article

Urfa'da yine istenmeyen görüntüler..

Şanlıurfa'da, en işlek caddelerden birisi olan Recep Tayyip Erdoğan bulvarında kayda geçen görüntüler pes dedirtti.

Çocuklu bir aile, yanı başlarındaki üst geçitten kolay bir şekilde geçmekten vazgeçerek, canlarını hiçe sayarak karşıdan karşıya geçmeye çalıştılar.

Olay, Haliliye ilçesi Mardin Karayolu güzergahı Recep Tayyip Erdoğan bulvarında yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, çocuklu bir aile karşıdan karşıya geçmek istedi. Aile için, üst geçitten geçmek çok zor olsa gerek ki, macera dolu bir aksiyona imza attılar.

Biri bebek toplam 5 çocuklu iki kadın ölümü göze alarak karşıdan karşıya geçmeye çalıştılar. An bean kameralara yansıyan görüntülerde trafiğin yoğun olduğu saatler olduğu gözlemlenirken, dakikalarca orta refüjde karşıdan karşıya geçmeye çalışan ailenin macera dolu anları görenleri hayretler içerisinde bıraktığı kadar da korkuttu. Demir korkulukları kırarak karşıya geçmeye çalışan aile, çocuk arabasını da üst kısımdan geçirmeye çalıştı. 

Sorumsuz annelerin çocuklarına yaşattığı anlarda neyseki korkulan olmadı. 

www.urfastar.com WhatsApp ihbar hattına iletilen görüntüler adeta ders niteliğinde. Hiç bir anne babanın çocuğuna ve topluma karşı sergileyeceği görüntüler asla bunlar değil. Çünkü, meydana gelen birçok kazada insanlar bu tür hatalar yüzünden ölüyor. 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2021, 00:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195