Title of a News Article

Urfa'da görkemli düğün!...

özel haber

Urfa'da görkemli düğün!...
banner206

Şanlıurfa'nın tanınmış Aşiretlerinden Güllüoğlu ve Bucak Aşiretine mensup Serkan Güllüoğlu ve Nezan Bucak'ın evlendikleri düğünde Siyaset, Bürokrasi ve iş dünyası bir araya gelirken, davetliler evlenen çifte altın takma yarışına girdiler.

Şanlıurfa
'da El-Ruha otelde gerçekleştirilen düğünde Bucak aşiretinden Nezan Bucak ile Güllüoğlu aşiretinden Serkan Güllüoğlu dünyaevine girdi. Şanlıurfa  Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Ak Parti Şanlıurfamilletvekilleri Emin Önen ile A. Kerim Gök ve işadamı Vedat Bucak'ın nikah şahitliğini yaptığı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu'nun Nikahı kıydığı düğüne, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, siyasetçiler, her iki aşiretin ileri gelenleri ile çiftin yakın akrabaları katıldı. Nikah merasiminin ardından Halaylarla başlayan düğünde, her iki aşiretin ileri gelenleri avuç dolusu dolarları çiftin üzerlerine savurdu. Dans edip halay çeken çift düğün pastasını kestikten sonra takı merasimine geçildi. Yaklaşık tl ve  doların savrulduğu gecede, gelin ve damada yaklaşık 10 kilo altın takıldı.
Damat Serkan Güllüoğlu'nun Amcası Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 00:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195