Title of a News Article

Urfalılar derneğine alkış...

.

Urfalılar derneğine alkış...
banner206

 Her yıl olduğu gibi eğitime destek amacıyla bu yıl da Ankara’da eğitim gören Şanlıurfalı 40 öğrenciye burs veren Ankara Şanlıurfalılar Derneği ŞANDER, burs dağıtım töreninde burs alan öğrencilerimize dernek binasında çiğ köfte ve tatlı da ikram edildi.


Öğrencilerin de yoğun ilgi gösterdiği yemekli burs dağıtım töreninde bir konuşma yapan Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Remzi Karakaş  ve Mehmet Zeki Çavuşoğlu;

“Sevgili öğrenciler, öncelikle yoğun işleri nedeniyle Şanlıurfa’da olan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Mehmet Çiçek’in hepinize selam ve sevgilerini iletiyorum.

Kıymetli öğrencilerimiz, Dernek olarak en önemli önceliklerimizden biri de   Ankara’da eğitim gören gençlerimize, öğrencilerimize destek olmaktır. Buğün, 2016-2017 eğitim yılının Mayıs ayının bursunu vereceğiz. İmkanlarımız ve hemşerilerimizin desteğiyle bu yıl 40 öğrencimize burs verdik. Önümüzdeki yıllar bu sayıyı daha arttırmaya çalışacağız.

Hayırsever hemşerilerimizin desteğiyle Dernek olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Öğrencilerimiz,  ailelerinin bize emanetidir” dediler.

Dernek binasında sıcak ve samimi bir ortamda bir araya gelen öğrenciler de eğitimlerine destek olan ŞANDER yönetimine teşekkür ederek duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdiler:

“Bize her konuda destek olan ŞANDER yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ediyoruz. Sıcak bir atmosferde  hasret kaldığımız aile ortamını bulduk. Ankara’da bulamadığımız samimi,  sıcak ve sundukları lezzet ortamı ile kendimizi evimizde hissettik.

Aldığımız burs sembolik de olsa her ay bu sıcak ortamda bulunmaktan çok memnunuz. Farklı okullarda okuyan diğer öğrenci ve hemşerilerimizle tanışma ve kaynaşma imkanımız oluyor. Bizlere maddi ve manevi destek veren başta ŞANDER yönetimi olmak üzere tüm büyüklerimize çok teşekkür ediyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2017, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195