Title of a News Article

30 yıllık sorun çözüme kavuşuyor...

30 yıllık sorun çözüme kavuşuyor...
banner206

30 Yıllık Sorun Başkan Aksoy’la Çözüme Kavuşuyor
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un seçim vaatlerinden biri olan kent meydanı için start verilerek yıkım çalışmalarına başlanıldı. 
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy 31 Mart seçimlerinde verdiği vaatleri sırasıyla yerine getirmeye devam ediyor. Özellikle Bozova’nın uzun yıllardır kördüğüm olmuş sorunlarına el atan Başkan Aksoy ilçenin çehresini değiştirecek olan ‘kent meydanı’ projesi için çalışmalara başladı.
Bozova’nın 30 yıllık bir sorunu olan kent meydanı için Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, harekete geçti. Başkan Aksoy’un seçim vaatlerinden biri olan ve projesiyle bile yakından ilgilendiği kent meydanı projesi için start verildi. 
Kent Meydanı Projesi için Başkan Suphi Aksoy’un talimatlarıyla yıkım çalışmalarına başlayan Bozova Belediyesi ekipleri iş makinalarıyla bedeli ödenen ev ve dükkanları yıktı. İlçenin simgesi haline gelecek olan kent meydanı için Kamulaştırma bedeli olarak 2.500.000 TL yıkım yerlerinin sahiplerine dağıtılarak mağduriyet önlendi.
Bozova İlçesinin önemli bir eksikliğinin tamamlanacağını dile getiren Başkan Suphi Aksoy; ‘’ Bozova halkına seçim zamanı söz verdiğimiz gibi projemizi hayata geçiriyoruz. Bozova kent meydanı projesi için ilk adımı attık ve yıkım çalışmalarımıza başladık. Projemiz hayata geçince ilçemizin çehresi değişecek ve halkımızın hizmetine sunulacak. Bozova İlçemiz her şeyin en iyisine layık düsturuyla çalışmalarımızı sürdürerek verdiğimiz vaatleri bir bir yerine getireceğiz inşallah’’ ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195