Title of a News Article

Aksoy kırsala çıkarma yaptı...

Başkan Aksoy Vatandaşlarla Birlikte kırsal alanda önemli yatırımlara imza atarken, ilçe merkezinde ise ihtiyaçları bir bir karşılıyor.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, sokak sokak dolaşarak yapılan çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşla sohbet ediyor.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ekiplerin Budaklı Mahallesinde yaptığı kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi. Kilitli parke çalışmalarının titizlikle yürütüldüğü Kırsal Budaklı Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Aksoy beraberindekilerle beraber çalışmalara yardım etti. Başkan Aksoy kilitli parke taşı olmayan mahallemiz kalmayacak Allah’ın izniyle diyerek; ‘’ Belediye işi hizmet işi. Bu çalışmalarımızla hizmeti her zaman vatandaşın ayağına götürmek bizim işimiz. Budaklı Mahallemizde başlattığımız kilitli parke çalışmalarımızı her mahallemizde gerçekleştirerek kilitli parke taşı olmayan mahallemiz kalmayacak Allah’ın izniyle’’ ifadelerini kullandı. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar ise; Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'dan memnun olduklarını ve yaptıkları hizmetlerin devam etmesi temennisinde bulundular. Mahalledeki çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Aksoy incelemelerin ardından mahalleden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2019, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195