Title of a News Article

Başkan Altun'dan yeni komutana ziyaret

Başkan Altun'dan yeni komutana ziyaret
banner206
Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, bugün yönetim kurulu arkadaşı ile birlikte 20. ZIRHLI Tugay'ın yeni komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali'yi makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyaret esnasında yapılan görüşmelerde, ülkenin son günlerde yaşadığı darbe girişimi ve terör örgütlerinin yapmış olduğu hain saldırılar konuşuldu. 

Yaklaşık 1 saat süren ziyaret sonrası açıklama yapan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun şunları soyledi; 

"Güçlü Ordu, güçlü Devlet. 15 Temmuz tarihindeki başarısız "DARBE" girişimini tüm ordumuza mal edemeyiz. Bu darbe teşebbüsünün başarısız olmasının en birinci nedeni Ordumuzun içindeki vatansever, namuslu , Şerefli Astsubay, Subaylarımız ve Generallerimizdir. Peygamber Ocağımıza sahip çıkmalıyız. Ordumuz göz bebeğimizdir. Bizler Esnaflar olarak her zaman Devletimizin ve Ordumuzun yanında olacağız. Düşüncesi ile ilimize yeni atanan Tugay Komutanımız Tuğ General Sayın İsmail Hakkı Köseali' yi yönetim kurulu olarak makamında ziyaret ettik."

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195