Title of a News Article

Başkan Atilla'dan flaş başkanlık açıklaması

Başkan Atilla'dan flaş başkanlık açıklaması
banner206
 AK Parti Ceylanpınar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Ceylanpınar Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan kurulu seçimi yapıldı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi.
TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR
Toplantının açılış konuşmasını yapana AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, 15 Temmuz gibi zorlu bir sürecin atlatıldığını hatırlatarak yakında yapılacak referandumun ardından ülkenin rahata kavuşacağını belirtti. Önemli bir süreçten geçildiğini vurgulayan Güntekin, başkanlık sistemine geçilmesiyle Türkiye'nin daha istikrarlı, büyüyen ve gelişen bir ülke olacağını söyledi.
BAŞKANLIK SİSTEMİYLE TÜRKİYE İVME KAZANACAK
Daha sonra kürsüye çıkan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla da, köhnemiş 82 anayasasının bir an önce değişmesi gerektiğini belirterek referandumdan evet çıkması durumunda Türkiye'nin büyük hedeflerini gerçekleştireceğini ifade etti. Başkan Atilla, "Önümüzde bir referandum süreci görünüyor. Anayasamız değişirse Türkiye'nin önü açılır. Türkiye'nin geleceği parlar. Türkiye'nin geleceği de bizlerin, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği demektir. Bu referandum için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Yorulmadan bıkmadan usanmadan büyük bir farkla bu referandumu büyük bir çoğunlukla evet demeliyiz." dedi.
"Türkiye'nin büyümemesini isteyenler var" diyen başkan Atilla, "Anayasanın değişmesini, Türkiye'nin sıçrama tahtasında sıçrama yapmasını istemeyen ülkeler var. Neden istemiyorlar? Çünkü diyorlar ki Türkiye kabuk değiştirmesin, Türkiye eski anayasa ile boğuşsun, çağ atlamasın, ilerlemesin. Bugün referandumun önünde durmaları ve engellemek istemeleri bundan. 15 Temmuz darbe girişiminin sebeplerinden biri de bu. Terör olaylarının tırmandırılmaya çalışılmasının nedenlerinden biri de bu." diye konuştu.
Referandum süreci tamamlanana kadar her türlü saldırıya hazırlıklı olmak gerektiğini de belirten Başkan Atilla, "Şuanda Türkiye'yi dört bir yandan vurmaya çalışıyorlar. Halk olarak her şeye hazırlıklı olmalıyız. Ülkemize yönelik saldırılar ekonomik olarak da olsa terör saldırıları şeklinde de olsa artarak devam edecek. Hepimiz bunun bilincinde olmamız lazım. Son güne kadar bu dış mihraklar mücadele etmeye devam edecekler. Referandumun neticelendiği sabaha kadar bu saldırılar devam edecek. Onları anayasa değiştiği zaman referandumda kabul edildiği zaman başkanlık sistemine geçildiği zaman Türkiye'nin müthiş bir ivme kazanacağını biliyorlar. Tüm bu saldırılara hazırlıklı olmalıyız. Ne olursa olsun sonucuna katlanarak referandum gününü tamamlayıp Türkiye'nin bu köhnemiş anayasasını değiştirip modern, çağdaş, geleceğimizi şekillendirecek bir anayasa ile 2071'e doğru hep beraber hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.
AK PARTİ ÜMMETİN UMUDU OLDU
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Ergün ise Ak Parti davasının büyük bir dava olduğunu belirterek, "Biz AK Parti davasına inanmış insanlarız. Zaten bu davaya inanmasaydık, bizim savaşla aramızda ne var. Sadece bir tel örgü var. Sizin inancınız, reisin arkasında duruşunuz, Türkiye'nin güçlü duruşudur. Bundan dolayı bizler savaştan uzağız, bundan dolayı hizmet görüyoruz. Ak Parti bugün ümmetin umudu olduğu için ümmet ak partinin arkasında duruyor."

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2017, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195