Title of a News Article

Başkan Atilla’dan 2 anlamlı mesaj

Başkan Atilla’dan 2 anlamlı mesaj
banner206
 Başkan Atilla'dan Mevlit Kandili ve Teröre Lanet Mesajı
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Mevlit Kandili vesilesiyle ve İstanbul'da yaşanan terör saldırısıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Atilla mesajında tüm Ceylanpınarlıların ve Türk-İslam aleminin kandilini tebrik etti.
Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, şunlara yer verdi: “Mevlit Kandili, insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hz. Muhammed’in (sav) doğumunun kutlandığı, hayatı O’nun ahlakıyla güzelleştirecek bir tazelenme mevsimidir. İnsanlar arasında kin ve nefretin, farklılıklar arasında çatışmanın alevlendiği, şiddet cinayetleri, insan hakları ihlalleri, kötü ve zararlı alışkanlıkların hızla yayıldığı, tabiatın hoyratça kullanıldığı günümüz dünyasında âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizi anlamaya ve anlatmaya, onun sevgisi etrafında birleşmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Sevgili Peygamberimizin örnek hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı, zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Bu duygularla başta Ceylanpınarlı hemşerilerim olmak üzere, tüm milletimizin ve Türk-İslam âleminin Mevlit Kandili'ni en içten dileklerimle tebrik ederim” ifadelerinde bulundu.
Terörü Allah’ın Kahhar İsmi İle Lanetliyorum
Başkan Atilla, ‘’Dün akşam İstanbul’da gerçekleşen saldırı, hangi politik görüşü benimsediğine bakmaksızın Türkiye'ye milletimize karşı gerçekleştirilmiş bir saldırıdır. Teröristlerin gerçekleştirdiği terör saldırısından medet uman caniler şunu asla unutmasınlar ki Türkiye Cumhuriyetini yıkamayacaksınız. Yüz yıllardır Türk, Kürt, Arap, her mezhepten kardeşçe yaşayan insanlarımızı bölemeyeceksiniz. Bu ülkenin bütünlüğünü terörle bölebileceğini düşünenleri nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır  yaralılarımıza şifa diliyor. Teröre destek veren terör yandaşlarını  onların ağa babalarını Allah’ın Kahhar ismi ile lanetliyorum’’dedi.



Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2016, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195