Title of a News Article

Başkan Ayhan'dan Kaybolan Çocuğa Yoğun İlgi

Başkan Ayhan'dan Kaybolan Çocuğa Yoğun İlgi
banner206
 Tüm Şanlıurfa'nın aradığı ve günler sonra bulunan Akçakaleli küçük Halil'i Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan evinde ziyaret ederek Yaz Spor Kurslarına kaydını yaptırdı.

Yaklaşık bir hafta önce evden gezmeye çıkıyorum deyip daha sonra haber alınamayan 13 Yaşındaki Halil Öncel; Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın sosyal medya hesabından küçük çocuğun resimlerini paylaşıp kayıp haberini duyurmasından sonra duyarlı vatandaşlar da bu gönderiyi kendi sosyal medya hesaplarında paylaşarak Halil'in 4 gün sonra Şanlıurfa il merkezinde bulunmasına büyük katkı sağlamışlardı.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan,  Akçakale Belediye Spor Antrenörü ve Yaz Spor Kursları Sorumlusu Mehmet Emin Önhan bugün küçük Halil ve ailesini evinde ziyaret etti. Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden küçük Halil'in babası Mehmet Emin Öncel; "Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan başta olmak üzere tüm duyarlı vatandaşlarımız, Jandarma ekipleri ve emniyet müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederim". Dedi.  

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan da Halil'in sağ salim bulunması ve ailesine teslim edilmesi bizleri çok mutlu etmiştir diyerek sözlerine şöyle devam etti; "Bu gün burada Halil Kardeşimizi ve Ailesini ziyaret ettik. İnşallah Halil Kardeşimiz yarından itibaren Belediyemizin açmış olduğu Yaz Spor Kurslarında dini değerler eğitiminin yanı sıra spor eğitimi alacak. Bir daha böyle bir davranış sergilemeyeceğinin sözünü kendisinden aldık. Bundan sonra Halil'i daha yakından takip edeceğim. Bu olay bizlere sosyal medyanın da gücünü gösterdi ki bu konuda duyarlı olup paylaşım yapan tüm vatandaşlarımıza ve özelde Emniyet ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın."

Ziyaret Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ve Aile bireylerinin çektirdiği toplu fotoğrafla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195