Title of a News Article

Başkan Ayhan dan; “Teşekkür Mesajı”

Başkan Ayhan dan; “Teşekkür Mesajı”
banner206

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Şanlıurfa ya teşrif eden  Cumhurbaşkanı Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ilçeye yakışır güzellikte karşılayan hemşehrilerine teşekkür etti .

Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan öncülüğünde Akçakale Belediye Başkanlığı tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen araçlar ile ilçe halkı adeta gövde gösterisi yaptı.

Büyük buluşmaya, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Ak Parti Milletvekili adayları Ahmet Akay, İbrahim Ayhan, Ak Parti ilçe Başkanı İbrahim Yıldık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ağ, Kadın Kolları Başkanı Hacer Tankuç ve İlçe halkının katılımıyla Şanlıurfa’ya hareket eden yaklaşık 10 bin kişilik gurup Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görkemli bir şekilde buluştu.

Düzenlenen dev tören öncesi konuşan; Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Sıcak havaya rağmen ilçe halkımızın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan teveccühünün görülmeye değer olduğunu söyledi.Başkan Ayhan; “Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için sabahın erken saatlerinde ilçe halkımız ile birlikte heyecan ve özlem duygularıyla ummalı bir hazırlığın ardından 10 bin kişilik grup ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı görkemli bir şekilde karşılayarak dünya Lideriyle buluştuk. Akçakale'nin Türkiye genelinde üçüncü sırada olduğunu belirten başkan Ayhan, Allah'ın izniyle bu liderliği sürdürmek ve daha yükseklere taşımak için yoğun bir dönemden geçiyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle Cumhurbaşkanımıza gösterilen teveccühten dolayı tüm Akçakale'li hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Vakit Akçakale Vakti,Vakit Şanlıurfa Vakti,Vakit Türkiye Vakti. diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2018, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195