Title of a News Article

Başkan Baydilli Muhtarları ödüllendirdi

Başkan Baydilli Muhtarları ödüllendirdi
banner206
 Karaköprü belediyesi ilçedeki 100 mahalle muhtarına törenle bilgisayar dağıtımı yapıldı. Bilgisayar dağıtım törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba da katıldı.
Karaköprü Belediyesi tarafından ilçedeki muhtarların bilgiye daha çabuk erişmesi, mahalleleriyle ilgili bilgileri depolamaları ve işlerinin kolaylaşması amacıyla 100 mahalle muhtarına bilgisayar dağıtımı yapıldı. 

Bilgisayar dağıtım törenine ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, İlçe Kaymakamları, Bürokratlar, Belediye Meclis üyeleri ve Muhtarlar katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlara hizmet etmek için çalıştıklarını ifade ederken, bu çalışmaları muhtarlar ile birlikte yaptıklarının altını çizdi. 

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “ Mahalle muhtarlarımız vatandaşla aramızda köprü, arabulucu ve temsilci konumundadır. Bizler mahallelerimizin sorunları ve ihtiyaçları konusunda en doğru bilgiyi muhtarlarımızdan alıp bu doğrultuda hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Muhtarlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için ve vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmeleri için muhtar evleri inşa ediyoruz ve bilgisayar dağıtımı da yaparak rahat bir şekilde görevlerini yapmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bilgisayar takdim programımıza teşrif eden Sayın Bakanımıza, Milletvekilimize, değerli protokolümüze ve saygıdeğer muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum." 

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, muhtarlarla birlikte bir ekip olarak çalıştıklarını ve tek hedeflerinin Karaköprü'deki vatandaşlara hizmet etmek olduğu belirterek, bilgisayar dağıtımı için Başkan Metin Baydilli'ye teşekkür etti. 

Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül muhtarların halkın en yakın temsilcisi olduğuna dikkat çekerek, muhtarların hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirdi. Beyazgül, "Karaköprü Belediye Başkanımıza muhtarlarımız için yaptığı bu hizmet için teşekkür ediyorum, muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Karaköprü Belediyesinin muhtarlara yönelik olarak yaptığı bilgisayar dağıtımının önemli olduğunu söyleyerek, Başkan Baydilli'yi bu hizmetinden dolayı tebrik etti. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Ali Cevheri  Karaköprü'de gerekli hizmetlerin teker teker yerine getirildiğini dile getirirken, "Muhtarlarımız yanımızda durdukça hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu hizmet için de Belediye Başkanımıza muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum. Bu bilgisayar dağıtımının hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu. 

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, muhtarların her türlü hizmeti hak ettiğini ve halka hizmet etmek için gerekli donanıma sahip olması gerektiğini belirtirken, bu imkanı sağlayan ve muhtarlara bilgisayar dağıtımı yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Programa katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba konuşmasına Başkan Baydilli'ye muhtarlara yaptığı bu hizmeti için teşekkür ederek başlarken, belediye başkanlarının çalıştıkça şehrin güzelleştiğini kaydetti. 

Bakan Fakıbaba şunları söyledi: "İnşallah Şanlıurfa'mız Güneydoğu'nun parlayan yıldızı haline gelecektir. Biz bunu vekillerimizle, belediye başkanlarımızla ve muhtarlarımızla hep beraber çalışarak başaracağız. Demokrasinin ilk adımı olan muhtarlara yaptıkları için minnettarız. Ben Metin Başkanı bu güzel hizmeti için kutluyorum."

Programın ardından muhtarlara bilgisayarları teslim edilirken, protokol üyeleri muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2017, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195