Title of a News Article

Başkan Beyazgül o bölgede...

Başkan Beyazgül o bölgede...
banner206

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Narlıdere ve Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşaklarında incelemelerde bulundu. Başkan Beyazgül, incelemeleri sonrasında yaptığı değerlendirmesinde şehir içi ulaşım konularına ağırlık vereceklerini söyledi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, yoğun hafta sonu temaslarına Narlıdere ve Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşaklarında incelemelerle devam etti. Narlıdere Viyadük ve Köprülü Kavşağı incelemelerinde teknik ekipten bilgiler alan Başkan Beyazgül ardından yaptığı değerlendirmesinde, "Narlıdere'deki çalışmalar kapsamında köprü kısmı tamamen bitmiş durumda. Doğu ile batı arasındaki bağlantı yolu da arkadaşlarımızın verdiği bilgiler doğrultusunda 1 buçuk 2 ay içerisinde tamamlanıyor. Temennimiz yolun bir an önce tamamlanarak ana arter üzerindeki yoğunluğu azaltmasıdır" dedi. 


Başkan Beyazgül daha sonra Karakoyun Viyadük ve Köprülü Kavşağına giderek buradaki çalışmalar hakkında da teknik ekipten bilgiler aldı. Başkan Beyazgül temasları sırasında vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ile de karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2019, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195