Title of a News Article

Başkan Ekinci, ‘Amacımız, insanlara hizmeti hızlı bir şekilde götürmek’

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, dün Tektek Dağları bölgesindeki kırsal mahallelerde yapılan köy içi yolların denetimini yaptı. Burada mahalle halkıyla bir araya gelen Başkan Ekinci, ‘Amacımız, insanlarımızın hizmete erişimini hızlandırmak, ertelememek, ötelememek, ötekileştirmemektir.’ Dedi.

Sabah erken saatlerde başkan yardımcısı Aziz Aslan ve bazı birim amirleriyle birlikte yola çıkan ve bir çok kırsal mahallede yapılan hizmetleri yerinde görme adına bölgeye giden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapılan çalışmaları yerinde görerek, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Aşağı Yazıcı Yığınlı mezrasında yapılan köy içi yol çalışmaları, Yığınlı ilk ve ortaokulu çevre düzenlemesi, Hamzababa Mahallesi taziye ev, Büyük yoğurtlu köy içi yol gibi çalışmaları mahalle sakinleri ve muhtarlarıyla birlikte görüp inceleyen Başkan Ekinci, burada Yığınlı ilk ve ortaokulu öğretmenleri tarafından büyük bir  teveccühle karşılandı. Okul öğretmenleri, Başkan Ekinci’nin okullara yönelik yapmış olduğu hizmetleri duyduklarını belirterek, kendi görev yaptıkları Yığınlı okuluna da maddi manevi desteğin sağlanmasını istediler. Başkan Ekinci bu durum karşısında, okul bahçesinin ve çevre düzenlemesinin belediyeleri tarafından yapıldığını dile getirerek, eksiklikleri de birim amirlerimiz tarafından tespiti yapılıp gerekenin yapılacağını söyledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, çalışmalar esnasında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Eyyübiye Belediyesi olarak Fen İşleri ekiplerimiz görev alanımıza giren kırsal mahallelerimizin köy içini gördüğünüz gibi bitirmeye çalışıyor. Şimdiye kadar kırsalda yüzde sekseni bitirilmiş durumda. İnşallah kış aylarına girilmeden kırsal mahallelerimizin özellikle köy içlerini yüzde yüz bitirmiş olacağız. Burada vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla birlikte onların taleplerini alıyoruz. Bunları ertelemeden hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Amacımız, insanlarımızın hizmete erişimini hızlandırmak, ertelememek, ötelememek, ötekileştirmemek. Burada yine Eyyübiye Belediyesi olarak, ekibimizle beraber gerek şehir içinde, gerek kırsal mahallelerimizde bizim görev alanımıza giren iş ve işlemleri hızlı bir şekilde bitiriyoruz. Buralarda dolaşırken tabi, insanlarımızın memnuniyetini görüyoruz. Dolayısıyla ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu da görmüş oluyoruz. Onların bu destekleri, ve bizimle ilgili güzel dileklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de inşallah kendileriyle beraber, daha güzel yarınlara devam edeceğiz.”

Aşağı yazıcı Mahalle muhtarı Halil Arslan ve Hamza Baba mahalle muhtarı İsmail Zengin, ‘Sayın Başkanımız Mehmet Ekinci, bu hizmetleri yaptığı için kendilerine teşekkür ediyoruz. Burada bulunan bütün insanlarımız kendilerinden memnun. Herkesin içinde sevinci var, ve herkes onu seviyor. Allah razı olsun kendisinden, yaptığı hizmetler için.’ İfadelerini kullandılar.

Yapılan bu çalışmaların denetlenmesinin yanı sıra, bölgede taziyesi olan ailelere de baş sağlığı ziyaretlerinde bulunuldu. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195