Title of a News Article

Başkan Ekinci, bu sofrayı geleneksel hale getirdi...

Başkan Ekinci, bu sofrayı geleneksel hale getirdi...
banner206

Eyyübiye Belediyesi tarafından personeline yönelik düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 800 kişi katıldı.  Aile ortamında geçen iftar yemeğine ev sahipliği yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, " Bizler ekip ruhuyla hareket ediyoruz." dedi.

Eyyübiye Belediyesi tarafından personele yönelik düzenlenen iftar yemeğine başta temizlik işleri personeli olmak üzere, park ve bahçeler personeli ile diğer birimlerde görev yapan yaklaşık 800 personel katıldı. Özel bir mekanda düzenlenen iftar yemeğine ev sahipliği yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, iftar saatine dakikalar kala tüm masaları tek tek dolaşarak personelleriyle tokalaştı. 

Yeni Eyyübiye'nin inşasını işçi kardeşlerimiz ve personelimizle birlikte bir ekip ruhu içinde gerçekleştireceğiz  söylemini her platformda dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, personelle bir araya gelmeyi gelenek haline getirdi. Özel bir mekanda gerçekleşen ve katılımın yüksek olduğu iftar yemeğine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Başkan Yardımcıları Necmettin Sağlam, Mehmet Elgün, Birim Müdürleri, Birim Amirleri ile yaklaşık 800 personel katıldı.

"EKİP RUHU İÇİNDE HAREKET EDİYORUZ"

İftar yemeği öncesi açıklamada bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, personellerine yoğun katılımdan dolayı öncelikle teşekkürlerini iletti.

Başkan Ekinci yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

“Mübarek bir Ramazan akşamında belediyemiz personeliyle beraber iftardayız. Biz tabi Eyyübiye'ye hizmet ederken ekip ruhu içerisinde hareket ediyoruz.  Biz bu çalışmalarımızı yaparken tüm personelimizle birlikte istişare edip gerçekleştiriyoruz. Amacımız Eyyübiye ilçemize güzel hizmetler götürmektir. Bugün de bir nevi motisvasyonu paylaşma adına geçen yılda gerçekleştiridiğimiz bir faaliyeti bugün de gerçekleştiriyoruz. Hemen hemen tüm personelimiz katıldı. Onlara teşekkür ediyoruz. Genelde de tüm personelimizle sık sık bir araya geliyoruz. Onlar mutlu oldukları sürece hizmet götürdükleri insanları da mutlu ederler. Onlar huzurlu oldukları müddetçe diğer ortamlarda daha güzel hizmetler götürürler. Bizler bunun bilincideyiz bugün de bu amaçla bir araya gelmiş olduk. Tekrardan gerek personelimize gerekse de yakınlarına ve Eyyübiyelilere hayırlı ramazanlar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 14:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa Can
mustafa Can - 9 yıl Önce

Ne ilginç tir,Başkan ekinci yi sevmeye ne daha rastlamadım.ona karşı Halili ye belediye başkanı Demirkol u seven 1 kişiye daha rastlamadım.ikisiyle de isim olmaz...

SIRADAKİ HABER

banner195