Title of a News Article

Başkan Ekinci Sudem'in gönlünü fethetti

Başkan Ekinci Sudem'in gönlünü fethetti
banner206
TALEBİNE DUYARSIZ KALMAYAN BAŞKAN’A SARILARAK TEŞEKKÜR ETTİ
Viranşehir’de, İlkokul öğrencisi Sudem Sancak, Sokak hayvanlarının barınma ve korunması için Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile görüştü.
Şehit Casım Yılmaz İlkokulu 4.Sınıf Öğrencisi 8 yaşındaki Sudem Sancak, Anne ve Babası ile birlikte, Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi ziyaret ederek, Sokak hayvanlarının barınma ve korunması talebinde bulundu.
Kendileri gibi sokak hayvanlarının da bir can taşıdığını,İnsanlar gibi yemeye, içmeye ve sevgiye ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Küçük Sudem, Can taşıyan herkesin Sokak hayvanlarına karşı duyarlı ve merhametli olması gerektiğini söyledi.
En büyük hayalinin Veteriner hekim olmak olduğunun altını çizen Küçük Sudem, İlçe Halkını Sokak Hayvanlarına karşı duyarlı olmaya davet etti.
Duyarlı davranışından dolayı küçük öğrenciyi tebrik eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Sokak Hayvanlarının barınma ve korunmasının Büyükşehir Belediyesine ait olmasına rağmen, Sudem’in talebini kırmayarak sokak hayvanlarına barınma yapma sözü verdi.
Başkanın söz vermesi üzerine mutluluğu gözlerinden okunan Küçük Sudem, ilgi ve alakalarından dolayı Başkan Ekinci’ye sarılarak teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195