Title of a News Article

Başkan Kuş, mesaiye yine erken başladı

Başkan Kuş, mesaiye yine erken başladı
banner206

Şanlıufa'nın merkez Eyyübiye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yine mesaiye erken başladı. 

Hergün birden fazla mahallede gezi ve temaslarını sürdüren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bu sabah, 06:00 sularında mesaini başlayarak 3 mahalleyi gezdi. Eyyübiye İlçesine bağlı Akşemsettin, Akabe ve Direkli mahallelerinde keşiflerde bulundu. 3 mahalleyi birbirine bağlayan SSK Caddesi üzerinde kepenk açan vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Kuş, davet edilen kahvaltı sofrasını oturarak çorba ve acı biberle kahvaltısını yaptı. 

Esnaf ve vatandaşlarla birlikte mahallenin sorunlarını yerinde tespit ederek, çözümü noktasında kayıt altına aldığı bilgi notlarını ilgili birim amirlerine iletti. Daha temiz ve yaşanabilir bir ilçe konumuna gelmeleri yolunda gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, bu tutum, davranıış ve düşüncesinden dolayı ilçe halkının takdirini toplamaya devam ediyor. 

Halk otobüsüne bindi

Ziyaret ettiği Akşemsettin, Akabe ve Direkli mahalleleri bölgesine makam aracıyla değil halk otobüsü ile giden Başkan Kuş, kendisini görenleri şaşırttı. 23 nolu SSK hattı halk otobüsüne binerek vatandaşlarla birlikte bir süre yolculuk yapan Kuş burada da sorunları dinledi. Varış noktasına kadar otobüs içerisindeki vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinleyen Başkan Kuş'a Belsan Genel Müdürü Levent Çelik eşlik etti. 

Bölgedeki sorun, talep ve çalışmaları yerinde gören Başkan Kuş daha sonra buradan ayrıldı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2019, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195