Title of a News Article

Birecik'in kırsal mahallelerine Büyükşehir desteği

Birecik'in kırsal mahallelerine Büyükşehir desteği
banner206
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Birecik ilçesindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.
Birecik'in kırsal mahallelerinde Büyükşehir olarak daha yaşanılabilir koşulları oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezinin yanında kırsaldaki çalışmaların Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak toplam 13 ilçemizdeki çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Birecik'in Ayran, Altınova, İkimağara, Karakuyu, Sakaltutan, Konakköy, Kuyucak, Zeytinbahçesi, Öteyüz, Yukarı Kuyucak, Aşağı Kuyucak, Yeniyapan, İgdeli, Ağaçlı, Baglarbaşı Mezarlık Yolu, Yeşilyurt, Dagören, Yukarı Almaşar, Surtepe, Mezbahane, Mezra mahallelerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Öte yandan Birecik ilçesindeki kırsal mahallelerde 43km stabilize yol, 85 km reglaj, 85 km şev, 85 km şarampol, 20.000 m2 kilitli parke taşı, 35 km 1.asfalt yol, 110 km Yama asfalt, 50 m Büz boru döşeme çalışmaları yapılmıştır.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2016, 13:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer Çetin
Ömer Çetin - 7 yıl Önce

Merhaba yol çalışması yapılacak listeyi kim belirliyor

SIRADAKİ HABER

banner195