Title of a News Article

Bu yolun yapılması için daha kaç insan ölmesi gerekiyor?

Bu yolun yapılması için daha kaç insan ölmesi gerekiyor?
banner206

Şanlıurfa'da, son olarak dün aralarında bir yerel gazetecinin de bulunduğu 2 kişinin öldüğü Suruç yolunda facia yaşandı. Tek yönlü yolda sıksık meydana gelen ölümlü kazalara tepkiler dinmiyor.

Yerel medyada gazetecilik yapan Fehmi Kaplan, dün iftar saatine yakın birlikte Suruç'a gittiği Halit Öz ile içerisinde bulundukları araçla kaza yaptı.

Minibüs ile çarpışan araçta can veren Fehmi Kaplan ve Halit Öz sevenlerini yasa boğarken, ölüm yolu olarak adlandırılan Şanlıurfa Suruç yolunun ne zaman yapılacağı halen bilinmiyor. 

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nden sonra tek şeride düşen D400 karayolu Suruç ve Birecik'e kadar sürüyor. 

2022 yılında ihalesi yapılması planlanan ve somut anlamda hiç bir adımın atılmadığı bu yolla ilgili yetkililer halen sessizliğini korkuyor.

Karayoluyla ilgili sık sık paylaşımda bulunan kefen giyerek o yolda eylem yapan Hüda Parlılar'dan tepki gecikmedi.

Hüda Par Şanlıurfa il Başkanı Emin Özaslan, dün yaşanan kazayla ilgili herşeye para var bu yola yok dercesine bir paylaşımda bulundu.

Allah rahmet eylesin. Daha kaç canımızı yitireceğiz. Soruna dikkat çekmek için daha önce kefen giymiştik. Bir Urfalı olarak soruyorum; Kanal İstanbul'a para VAR. Osmangazi Köprüsü'ne para VAR.Çanakkale Köprüsü'ne para VAR. #Şanlıurfa 'ya gelince YOK. Neden! Neden!

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2022, 10:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195