Title of a News Article

Büyükşehir'den Eyyübiye'de yenileme çalışması

Büyükşehir'den Eyyübiye'de yenileme çalışması
banner206
 Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda deforme olan yollarda da onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Şehrin önemli yol ağlarından olan ve şehri Eyyübiye,Harran ve Akçakale İlçelerine bağlayan 6 Km lik ana cadde de asfalt onarım çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt kazı işlemi başlatıldı.

Akçakale yolundaki çalışmaların yanı sıra Onikiler Mahallesinde de asfalt serim çalışması tamamlandı. Sökülen asfaltın yerine sıcak asfalt dökülmesi ile birlikte sürücüler daha konforlu ve güvenilir bir şekilde seyahat etmelerini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi sürücülerin de takdirini topladı. 

Öte yandan şehir merkezinde üç ilçe'de de çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde bulunan Paşabağı caddesinde asfalt serimini tamamlayarak deforme olmuş caddenin ulaşım standardını yükseltti. 

BÜYÜKŞEHİRDE'DEN YAZ'A HAZIRLIK

Şanlıurfalıların günlük dinlenme alanı olarak kullandıkları Atatürk Orman'nın yol standardını yükseltmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışmalar başlattı. 

Karaköprü Mesire alanı üzerinden başlatılan yol çalışması kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına ait ekipler yarma ve dolgu işlemlerini yapıyor. Mevcut yolu 17 metrelik yol olarak genişleten Büyükşehir Belediyesi sürücülerin ulaşımını daha da kolaylaştıracak.

Şanlıurfa'ya kaliteli ulaşım hizmeti vermek için Büyükşehir Belediyesi gece-gündüz, yaz-kış ve hafta sonu demeden büyük bir özveri ile çalıştığını belirten Başkan Çiftçi, Kent merkezinde deforme olmuş yollarda asfalt çalışmasını yaparken, yeni bulvarlarla trafik akışını rahatlatacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2017, 07:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195