Title of a News Article

Çalışmalara başlandı

Çalışmalara başlandı
banner206
 Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçede yapılan parklara bir yenisi daha ekleniyor. Turgut Özal Mahallesinde tahrip edildiği için atıl durumda olan park için yeni proje hazırlanarak çalışmalara başlandı. 3 bin 600 metre kare alan üzerine inşa edilen park içerisinde çocuk oyun gurupları, oturma grupları, kamelyalar, yeşil alanlar yer alacak.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, ilçe genelinde sürdürdükleri park ve yeşil alan çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Programa alınan ve projesinin hazırlamasıyla birlikte yapımına başlanan Turgut Özal Mahalle Parkında iş makinelerinin çalışmaya başladığını belirten Altun, "Belediye Başkanımız Menderes Atilla'nın ilçemiz için söz verdiği 4 yeni park çalışmalarını devam ediyor. Bu parklardan dördüncüsü olan Turgut Özal Mahallesi Parkı çalışmalarımız başladı. 3 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilecek parkımızın yapım çalışmalarına süratle devam ediyor. ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Mahalle sakinlerinden Yusuf Can da belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek yapılan yeni park dolayısıyla Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 16:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
işsiz
işsiz - 6 yıl Önce

ancak park yaparsınız başka bildiğiniz birşey yok.

SIRADAKİ HABER

banner195