Title of a News Article

Canpolat bir personelini daha ödüllendirdi

Canpolat bir personelini daha ödüllendirdi
banner206
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, gösterdiği çalışma performansı ile Temmuz ayının en iyi personeli seçilen temizlik personeli İbrahim Çalışkan’ı altın ile ödüllendirdi.
Haliliye Belediyesi’nde tüm personellerin emeğinin karşılığını alacağını belirten Başkan Mehmet Canpolat, “Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde her ayın en çalışan personel uygulaması başlatmıştık. Arkadaşlarımızı hediye ile ödüllendiriyoruz. Bu manada bu ayki çalışmada Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün kendi çerçevesi içerisinde belirlemiş olduğu İbrahim Çalışkan kardeşimiz Şehitlik Mahallemizdeki özverili çalışmasından dolayı Haliliye Belediyesi olarak bu ayın temizlik elemanı olarak kendisini ödüllendirdik. Biz Haliliye Belediyesi olarak tüm böyle çalışkan işini severek yapan arkadaşlarımızı ödüllendirmeye devam edeceğiz” dedi.
Ayın personeli olarak seçilen İbrahim Çalışkan ise, “ Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Erol ve müdürlük çalışanlarının da katıldığı program ödül töreninin ardından sone erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195