Title of a News Article

Ceylanpınar'da ayrım yapılmıyor

Ceylanpınar'da ayrım yapılmıyor
banner206
Mahalle ayrımı yapmadan her yere aynı hizmeti götürüyoruz
Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde yapımı devam eden semt pazarının zemin betonu döküldü.

Ceylanpınar'da yapımı devam eden 3 semt pazarından bir olan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi semt pazarında sona yaklaşılıyor. Bin 500 metre kare alan üzerine inşa edilen bin metre kapalı alan ve 500 metre açık olandan oluşan çok amaçlı semt pazarının temin betonu da döküldü. 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, mahalle ayrımı yapmadan her mahalleye aynı hizmeti götürdüklerini söyledi. 

İlçede devam eden üç semt pazarından biri olan Fatih Sultan Mehmet Mahallesi semt pazarının yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Bayol, şunları söyledi: "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan Semt pazarına Ceylanpınar Belediyesi olarak da katkı sunarak semt pazarının çok amaçlı kullanılabilmesi için buraya bir sahne düzenlemesi yapacağız. Sahnenin zemin katında lavabolar, tuvaletler, çok amaçlı kabinler olacak. Böylece mahalle sakinleri bu alanda semt pazarı dışında düğünlerini, mevlitlerini, sosyal etkinlik ve aktivitelerini yapabilecekler. Burada bin metre kapalı alan 500 metre kare de otopark olmak üzere toplam bin 500 metre kare alan üzerinde semt pazarımız halkımıza hizmet verecek. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye çok teşekkür ediyoruz. Bu ve benzeri semt pazarlarını imkanlarımız dahilinde tüm mahallelerimizde yapmayı planlıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2016, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195