Title of a News Article

Ekinci'nden flaş açıklama

Ekinci'nden flaş açıklama
banner206

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yaptığı açıklamada borçlar konusuna değinerek, "Söylenenin aksine belediyemiz, Güneydoğu belediyeleri arasında borç bakımından en az borçlu beş belediyeden biridir" dedi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi ile ilgili olarak son günlerde ortaya atılan iddialara yanıt geldi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada haberlerin art niyetli olarak çıktığını ifade etti.

Ekinci, "Son günlerde belediyemizin borçları ile ilgili bir takım manipülasyonlar yapılması sebebiyle, bir açıklama gereği duyduk. Asparagas haberlere dayanarak belediyemizin borçlarının, çok yüksek miktarda olduğunu söyleyen art niyetli haberlere istinaden, belediyemizin gerçek borç miktarını açıklama sorumluluğu gereği duyduk" diye konuştu.

Viranşehir'in Güneydoğu Bölgesinde en az borcu olan belediyeler arasında olduğunu açıklayan Ekinci, "Söylenenin aksine belediyemiz, Güneydoğu belediyeleri arasında borç bakımından en az borçlu beş belediyeden biridir. Bu borcumuzun büyük bölümü, ilçemizde uzun vadeye yayılmış ve yapılacak hizmetler karşılığı iller bankasından alınan kredilerdir. Bu borç Viranşehir Belediyesi gibi büyük bir belediye için önemli bir rakam değildir. Yapılan haberler kesinlikle toplumsal mütabakatın önüne set çekmek ve yapılacak hizmetlere engel olmak adına yapılan spekülatif haberlerdir. Devletin ve hükümetin tüm yetkili mercileri ile diyalog içerisindeyiz ve belediyemizi bölgenin parlayan yıldızı yapmaya niyetliyiz ve başaracağız" diyerek sözlerine son verdi.

BİHA 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142