Title of a News Article

Esnaf turuna devam etti

Esnaf turuna devam etti
banner206
 Başkan Yılmaz esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, rutin olarak yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

Her hafta başında sabah mesaisine esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle başlayan Başkan Resul Yılmaz, bu haftaki mesaisine Şirinkuyu Mahallesi Firkan Tüysüz Caddesi esnafını ziyaret ederek başladı. Ziyaretinde esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulunan Başkan Yılmaz, mahalle sakinleri ve vatandaşlarla görüşerek, talep ve isteklerini dinleyip çözüme kavuşturuyor.

Esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı vatandaşlar ile de selamlaşan Yılmaz, vatandaşların talep ve isteklerini dinlemeyi de ihmal etmedi. Vatandaşların caddede kasis talebini not alan Başkan Resul Yılmaz, talebin yerine getirilmesi için talimat verdi.

Vatandaş odaklı hizmet ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, halkın içinde olarak, halkın beklentilerini kendilerinden dinlediklerini söyledi. Ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Yılmaz, Siverek'e her anlamda hizmet etmeye çalıştıklarını ve belediye olarak her bölgeye hizmet götürdüklerini kaydetti.

Belediye kapılarının herkesime açık olduğunu ve her vatandaşın kendisiyle görüşebileceğini söyleyen Yılmaz, "Siverek'e hizmet için yola çıktık. Şehrimiz her geçen gün daha da güzelleşiyor, amacımız altyapı sorunu yaşanmayan bir ilçe oluşturabilmekti hamdolsun bunu başardık. Çalışmalarımızı gece gündüz devam ettiriyoruz" dedi.

Bütün cadde ve sokakları asfaltla kaplandığına işaret eden Yılmaz, "Yağmur suyu drenaj sistemi başta olmak üzere tüm caddelerimizdeki eksiklikleri gidererek, dayanıklı asfaltla kapladık. Mutlaka eksiklikler vardır, bunları da kısa zaman içerisinde giderip halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195