Title of a News Article

Eyyübiye Belediyesi, geri dönüşüm projesi başlatıyor

Eyyübiye Belediyesi, birçok gelişmiş ülkede hızla yaygınlaşan ve doğaya zarar gelmemesi konusunda sağlıklı, ekonomik ve sürdürülebilirlik anlamında, Çorlu Ambalaj Toplama ve Ayırma Tesisini ilçeye kazandırarak yeni bir projeye daha imza atıyor.

Eyyübiye Belediyesi, geri dönüşüm projesi başlatıyor
banner206

‘Vatandaşlarımızın destekleriyle birlikte ilçenin gelişeceğine ve daha büyüyeceğine inandığımız bu proje ile kağıt, karton, plastik, metal ve cam gibi ambalaj atıklarının geri kazanacağız’ sözlerini dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu proje ile tekrar tekrar ilçenin adından söz ettireceğini vurguladı.

Dünyaya bir iyilik yap, geri dönüşüme destek ver sloganı ile yola çıkan Eyyübiye Belediyesi, atılan imza ile başlatılan proje kapsamında, kazanım kutuları olarak adlandırılan metal kutular ilçenin belirli bölgelerine yerleştirilecek. Kağıt, karton, plastik, cam, metal ambalaj atıkları artık projede adı altındaki mavi kutulara atılarak geri dönüşüme kazandırılacak.

Eyyübiye Belediyesi Geri Dönüşüm Projesi, önümüzdeki günlerde hayata geçirilerek ilçe halkının beğenisine ve desteğine sunulacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Yeni kurulan Belediyelerde ambalaj atıklarını toplama kutularını şuanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hibesi ile ilçemizde de başlatıyoruz. İlçemizin değişik yerlerinde bu kutuları yerleştireceğiz. Orada toplanacak olan bu ambalaj kutuları geri dönüşüme kazandırılacak dolayısıyla hem bu noktada geri dönüşüm atıklarının değerlendirilmesi konusunda ciddi bir katkı sağlayacak, hem de çevrenin daha temiz olması adında da bir katkı olacaktır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 14:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 7 yıl Önce

Ilçenin hangi noktalarında bulabilirim

SIRADAKİ HABER

banner195