Title of a News Article

Eyyübiye ilçe teşkilatı büyük alkışı hak etti

Eyyübiye ilçe teşkilatı büyük alkışı hak etti
banner206
HABER: ALİ PALA

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ile ilçe teşkilatı, Eyyübiye ilçesinde bir okul belirleyerek maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyim yardımında Bulundular.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ve AK Parti Eyyübiye ilçe teşkilatının bir araya geldikleri ve yardım kampanyası düzenleyerek maddi durumu iyi olmayan öğrencilere yapmış oldukları yardım büyük alkış aldı.

İlçe Teşkilatı tarafından maddi durumları iyi olmayan öğrenciler Şair Abdi ilk okul yönetimi tarafından belirlendi. Şair Abdi İlk Öğretim Okulu yöneticilerinin vermiş olduğu sayıya göre yapılan yardımlar neticesinde; öğrencilere kışlık mont, ayakkabı, çorap, diş macunu, diş fırçası gibi yardımlar yapıldı.

Yardımların yapıldığı okulda vekil Özcan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Vekili Cuma Ağaç, 
İlçe Başkanı Demirbaş ve yöneticiler yardım sahipleriyle birebir ilgilendiler. Yardım alan öğrencilerin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, yapılan yardımlardan dolayı ilçe başkanı İsmail Demirbaş’ı ve teşkilatını tebrik etti.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ise, ‘bu gibi yardımlarımız devam edecektir, tespit edilen bu gibi öğrencilerimize sık sık bu yardımları yapacağız. Onları mutlu etme adına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz’ dedi. 


Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2016, 16:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195