Title of a News Article

Gözaltına alınan İpar'ı ziyaret ettiler

Gözaltına alınan İpar'ı ziyaret ettiler
banner206

Şanlıurfa'da, geçtiğimiz günlerde elektrik kesintilerinden dolayı birçok ilçede karayolları kapatılmış eylem yapılmıştı. 

Hilvan'da başlayan eylemler farklı günlerde Siverek, Viranşehir ve Akçakale'de de yapıldı. Tarım arazilerinin en yoğun olduğu bu dönemlerde Dedaş tarafından kesintiye uğrayan çiftçiler çareyi eylem yapmakta buldu. Karayolları traktör ve araçlarla kapatılarak Dedaş protesto edildi. Bölgede güvenlik önlemi alan güvenlik güçleri ile zaman zaman gergin anlar yaşayan bazı çiftçilerde gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan isimlerden birisi de Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar'dı. Yapılan eylemlere destek verdiği gerekçesiyle karakola götürülen Hikmet İpar ifadesi alındıktan serbest bırakıldı.

Deva Partisi bugün İpar'a destek ziyaretinde bulundu

Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz ve bir kaç yönetim arkadaşı bugün Hilvan ilçesinde bir dizi temaslarda bulunduktan sonra Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar'ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Tüysüz şunları söyledi;

"Elektrik kesintisini protesto eden çiftçinin haklı mücadelelerinde olması gereken yerde,yanlarında duran yatıştırıcı tavrı ile herkesi sakinleştiren bu nedenle ifadesi alınan Hilvan Ziraat Odası Başkanımız @hikmetipar‘a destek ziyaretinde bulunduk."

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2021, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195