Title of a News Article

Haberimize yanıt gecikmedi

Haberimize yanıt gecikmedi
banner206

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde vatandaşlar tarafından cep telefonlarına kayıt edilen ve çirkin görüntülerin yaşandığı Bahçelievler semtinde ilçe belediyesi tarafından hummalı bir çalışma yapıldı.


Haliliye İlçesine bağlı olan ve en işlek semtlerden birisi olan Bahçelievler'de, bina aralarındaki biriken çöp pislikleri, çevrede kötü kokulara ve görüntülere neden oluyordu. Vatandaşlardan bizlere gelen görüntüleri sizlerle paylaşmış ve Belediye yetkililerinin bir an önce konuyla ilgilenmelerini kamuoyu adına istemiştik.

Beklenen cevap anında geldi

Haliliye Belediye temizlik işleri müdürlüğü ekiplerine bildirilen talimat doğrultusunda, temizlik personelleri çirkin görüntülerin yaşandığı bölgeye intikal ettirilerek kapsamınlı bir çalışma yaptı ve vatandaşların sesine kulak verdi. 
Temizlik konusunda oldukça başarılı olan Haliliye Belediyesi Vatandaşın sesine kulak vermesi takdir toplamış oldu.
Takdir toplayan bu durum sonrası, bazı vatandaşlar belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve  yetkililerine teşekkürlerini ilettiler ve yapılan çalışmaların devamını dilediklerini ifade ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 18:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 7 yıl Önce

haliliye belediyesi refahiye mah. 287 sokakta bulunan parkın halini bir görün başkan ordan hiç geçmiyormu o nasıl park kardeşim berbat

serdar
serdar - 7 yıl Önce

aman ne takdir yapmasını gerekeni bilmiyorlar mı ki
halk şikayet ettikten sonra mı hizmet yapacak siz de buna takdir diyorsunuz
bu gün yapar ertesi gün yine aynı

SIRADAKİ HABER

banner195