Title of a News Article

Haliliye Belediyesi bu insanların sesine kulak versin

Haliliye Belediyesi bu insanların sesine kulak versin
banner206

Şanlıurfa’nın en işlek semtlerinden birisi olan Bahçelievler’de, vatandaşlar belediye yetkililerine ateş püskürüyor.

Mimar Sinan Mahallesi olarak kayıtlarda geçen Bahçelievler Semtinde telefonlarla çekilen çirkin görüntüler, belediye çalışanlarının sadece gözle görülür yerleri temizledikleri apaçık ortaya koyuyor.

Çarşı Caddesindeki bir binanın arka bahçesi pislikten geçilmezken, belediyeyi arayan vatandaşlar ise tepkili. İddiaya göre, belediyeyi telefonla arayıp yardım isteyen vatandaşlara ‘Belediyenin merdiveni yok, siz kendi çabanızla temizleyin’ sözleri sarf ediliyor.

Mikrop yuvasına dönen bina aralarında nefes alınamaz duruma gelindiği görülüyor. Bina sakinlerinin yanı sıra, mahalle sakinleri de Büyükşehir Belediyesi ile Haliliye Belediyesine defalarca başvurduklarını ve buna rağmen herhangi bir temizlik çalışmasının yapılmadığı söyleniyor.

Mahalle sakinleri, “Bu bahçe bizim binaya 5-10 metre uzakta ama çok pis koku geliyor, evlerimizde pencerelerimizi açıp oturamıyoruz. 10 dakika içeriyi havalandırmak istesek evin içerisi sinek doluyor. Çocuklarımızın hastalık kapmasından korkuyoruz. Bu mahalle Haliliye Belediyesine bağlı başvuru yaptık ama bina sakinleri kendi imkanlarıyla temizlesin diye cevap aldık. Bina sakinleri de temizlemiyor, buranın temizlenmesi için illa birinin ölmesi mi gerekiyor.” Diye sitemlerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2017, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195