Title of a News Article

Haliliye Belediyesi kırsala yatırıma devam ediyor...

Haliliye Belediyesi kırsala yatırıma devam ediyor...
banner206
Haliliye Belediyesi, yaklaşan kış ayları öncesi vatandaşları yol sıkıntısı yaşamaması için kırsal mahallelerden Mutluca’da yol yapım çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
İlçe genelinde hizmet atağını sürdüren Haliliye Belediyesi kırsal mahallelerde kış ayları öncesi herhangi bir yol sıkıntı yaşanmaması adına 4 ayrı ekiple mahalle içi yol yapım çalışmalarına devam ediyor.
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallerden Konuklu ve Karatepe kırsal mahallerinde yol yapım çalışmaları devam ederken, Mutluca Mahallesi’nde de başlayan yol yapım çalışmaları son sürat devam ediyor.
Yürütülen çalışmalar hem ilçe merkezi hem de kırsal mahallelerde vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Mutluca Mahalle sakinleri, “Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat beye kırsal kesimde yaptığı detaylı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar böyle detaylı hizmet maalesef görmedik. Sağ olsunlar en ince detayına kadar düşünmüşler. Köylünün istek ve taleplerini iğneden ipliğine kadar yerine getirmekteler. Hiçbir isteğimizi geri çevirmiyorlar. Yıllardır bu kırsal kesimin bu hizmete susamış olduğu, ihmaller uğramış olduğu fakat bu ihmalleri gerçekten tam anlamı ile eksiksiz tamamlıyorlar. Bundan ötürü mutluyuz, memnunuz tekrardan teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
Diğer bir mahalle sakini ise, Haliliye Belediyesi’nin kırsalda yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekiplerine teşekkür etti.
Çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı planlayan ekipler, diğer kırsal mahallelerde çalışmaları başlatmayı hedefliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195