Title of a News Article

Haliliye'de budama zamanı...

Haliliye'de budama zamanı...
banner206
Haliliye Belediyesi, kış ayları öncesinde ağaçların budama ve bakımlarını güvenli bir şekilde gerçekleştirmeyi devam ettiriyor.
Kış aylarının yaklaşması ile birlikte budama dönemini başlatan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelindeki yeşil alanlarda, caddelerde, sokaklarda, kamu alanlarında, park ve bahçelerde bulunan ağaçların budama ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyor. Uzayan dalların elektrik hatlarına verebileceği tehlikenin önlenmesi amaçlı budama çalışmalarını yürüten ekipler, bu kapsamda budamaların yapıldığı bölgelerde elektrik şirketinin denetiminde elektrikleri keserek çalışmaları yürütüyor.
İş güvenliğini ön planda tutan ekipler ayrıca, ilçedeki ağaçların bir sonraki dönem daha güzel bir görünüme kavuşması için kurumuş, kırılmış ve hasar görmüş dalların budanmasını da yapıyor. Yapılan çalışmalara ilişkin konuşan vatandaşlar, yapılan hizmetten memnuniyetlerini ifade ederek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekiplerini teşekkür ettiler.
Alınan güvenlik önemleri eşliğinde yürütülen budama çalışmaları, program dahilinde kış boyunca devam edeceği bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195