Title of a News Article

Harran'da alt yapı çalışmaları sürüyor

Harran'da alt yapı çalışmaları sürüyor
banner206
 Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde “Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler” hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Harran ilçesinde de alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
ŞUSKİ HARRAN’DA ALT YAPI SORUNLARINA ÇÖZÜM BULUYOR
Harran ilçesinde altyapı sorunu yaşamaması için tüm imkanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmaları ile vatandaşlardan takdir toplarken, altyapıda yapılan yatırımlar sayesinde geleceğe yönelik çözümler üretiliyor. Geleceğe yönelik kalıcı hizmetler üreterek asırlık çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'da büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirirken, aynı hizmeti tüm kent merkezi ve ilçelere de yayıyor.

Harran ilçesine bağlı giyim mahallesinde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki eksiklikleri gidermek için kanalizasyon hat döşeme çalışmasını bitirmek için canla başla hizmet ediyor.  

MAHALLE SAKİNLERİ; “BAŞKAN ÇİFTÇİ VE BÜYÜKŞEHİRDEN GURUR DUYUYORUZ”
Bölgede sürdürülen çalışmalardan dolayı başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye ve ŞUSKİ çalışanlarına teşekkür eden ilçe halkı, Büyükşehir tarafından hizmetlerin bir bir gerçekleştiğine dikkat çekerek “Büyükşehir Belediyesinden Başkan Çiftçi’ye teşekkür ederiz. Onlarla gurur duyuyoruz” dediler.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195